|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Senior Member
|
Uzun bir aradan Sonra tekrar Karşınızdayız.. Röportajımız geciktiği için hepinizden özür diliyoruz. Malum Site adminlerimiz çok meşgul olduklarından Ancak zaman ayırabildiler. Bundan sonra arayı bu kadar uzun tutmayacagız .. Bu günkü konugumuz.. Site Adminlerinden SeveceN.Bizim için Keyifli bir sohbet oldu . Umarım sizlerde okurken keyif alırsınız..
İLk SorumuzLa BaşLıyoruz.. <OkYaNuS> Merhaba SeveceN , Hosgeldin. Öncelikle röportaj teklifimi kabul ettigin icin tesekkür ederim. <SeveceN> ne demek efendim ßen tesekkür ederim bu güzel du$uncenizden doLayı.. <OkYaNuS> Sorularıma biraz seni taniyarak baslamak istiyorum <OkYaNuS> Birkaç cümle ile kendinden bahsedebilir misin? <OkYaNuS> Öncelikle SeveceN kimdir , internet ile ne zaman tanismistir ? <SeveceN> görunen köy misali warmı gerek kılavuza <SeveceN> yakla$ık 6 yıLdır İrc serverlerinde takıLırım <SeveceN> SohbetEderiz.Com - Sohbet - Chat - Sohbet Odaları - Sohbet Siteleri - Chat Siteleri 2006 yıLında İlk kurulu$undan ßeri ßurdayım.. <SeveceN> İsmim Ugur 1986 ßurSa İnegol Dogumluyum.. <SeveceN> yeterlimi acaba ![]() <OkYaNus> YeterLi efenim ![]() <OkYaNuS> Peki Network Admin olabilmek icin hangi asamalardan gectin paylasırmısın bizimle? <SeveceN> taßikide <SeveceN> wWw.sohbetederiz.com'a İlk girdigimde aop Olarak ßa$ladım 2 yıLLık ßir tecrubeden sonra Dj'lige ßa$ladım <SeveceN> Onun akaßininde sunucu sahibi degi$tikten sonra <SeveceN> İrc.operator Olarak dewam ettim.. <SeveceN> 1 yıL dewam ettim o $ekilde.. <SeveceN> sonra sunucudan ßiraz uzakla$tim yakla$ık 9 ay gibi bir süre ara verdim irc ye <SeveceN> onun akabinde sunucu ReiS'e gectikten sonra <SeveceN> tekrar dondum <SeveceN> elimden geleni yaptım gorevimi hep severek yaptım <SeveceN> reiS'te yaptıgım i$lerden memnun kaLdıkca yetkimi yukseltti son olarak sizinde tembih ettiginiz gibi Network admin olarak.. <SeveceN> Görevime dewam ediyorum Oyle zannediyorumki ReiS ilerki gunlerde sunucuyu banada bırakır böyle dewam ederse =)) <SeveceN> Sıradaki Soruyu Alayım ßen Sayın globalOperatorum OkYaNuS =)) <SeveceN> Taßikide medya Mensubu Olmak Okadar'da koLay degildir öyle du$unuyOrum =) <OkYaNuS> tabikiii =) <OkYaNuS> Sohbetederiz.com'u sana biriLeri mi tavsiye etti? nasıL buLdun burayı SeveceN ? <SeveceN> 1986 yıLında Erzurum/pasinlerde askerlik yapmaktaydim.. <SeveceN> ozamanlar haftada ßir carsı İznim Olurdu.. <SeveceN> Cafelerde sıkılmamak icin sohbet sitelerine girerdim girdigim cafede sohbetederiz.com'un Scripti wardı <SeveceN> Zaten Ozamanlar Sohbetederiz.com'un İlk Kurucusu Olan UFuk Erzurum/pasinlerliydi <SeveceN> O $ekilde Sohbetederiz.com İle tanı$mı$ Oldum Sonra Ortam Ho$ Olunca dewam ettim.. <SeveceN> Sayın Operatorum OkYaNuS ßeni Sıradaki Soruya ßagLarmısınız.. <OkYaNuS> Her zaman söyLüyoruz zaten dimi bi tanıyan pişman bi tanımayan pişman diye ![]() <OkYaNuS> Peki SeveceN, Sohbetederiz.com'da hiç unutamadığın bir anın var mı ? <OkYaNuS> Bizimle PayLaşırmısın ? <SeveceN> ELim'de degiL =) <SeveceN> Taßikide Sohbetederiz.com Gecen Her bir sanıyenın unutulmayacak bir güzelligi wardır.. <SeveceN> Eski dostlarımı Eski sohbet Ortamını Herzaman Ozlemi$ ve Unutmamı$ımdır.. <OkYaNuS> ReaL Hayatında SeveceN Napar , Ne işLe Meşguldur ? <SeveceN> ReaL Hayatım'daki meslegim.. <SeveceN> MoßiLya koLtuk Kendi $ahsıma ait i$ yerim war Orayı i$letiyorum.. <OkYaNuS> Allah Kazancını Arttırsın DiyeLim Bizde ![]() <SeveceN> SeveceN real hayatında ßol ßol gezer gezmeyi seven ßirisiyimdir.. <SeveceN> Amin cumlemizinkini İnsallah.. <SeveceN> Onun akaßininde SeveceN Spor yapmayıda eksik etmez en cok sevdigim sporlar söyLe.. <SeveceN> 1: Yuzmek <SeveceN> 2:futßol <SeveceN> 3:ko$u kır ko$usu.. <SeveceN> bisiklet surmesinide sewerim =) <SeveceN> yeterlimi Sayın Medya mensubumuz OkYaNuS <OkYaNuS> SeveceN Bildiğin Üzere Webten Bağlanan Arkadaslarımız var <OkYaNuS> Web Kullanıcıları Ile Mirc Kullanıcıları Arasındaki Fark Nedir Sence? <OkYaNuS> Sen Hangisini Tercih Ediyosun ? <SeveceN> OkYaNuS Çok $ahane Sorular Hazırlamı$sın senı teßrik ederim.. <OkYaNuS> tşk ederim efenim =) <SeveceN> ßen Herzaman demi$imdir Herzaman En Ho$ En güzeL Sohßet Script' Yani Mirc sohbetidir. <SeveceN> Neden diyeceksiniz.. ßunu anLatmakla ßitiremeyiz Taßikide denemek Lazım ßu Cevaßı Ogrenmek İsteyen arkada$lar Once Wep Girisi Sonrada Script Girisi yaparak aradaki Farkı kendileri $ahit Olaßilir.. <OkYaNuS> Sunucumuzda örnek aldığın kişiler var mı ? varsa örnek aldıgın yönlerini söylermisin ? <SeveceN> tabiki sunucuda ornek alınacak pek cok kısı war ornek gosterilmesi gerekirse en guzel ornek sen olabilirsin <SeveceN> sunucu için elinden gelen herseyı yapıyorsun her verilen gorevin ustesinden geliyorsun <SeveceN> onun akabınınde kendi kendine okadar guzel ve ho$ i$ler yapıyorsunki bunlar hepsi sunucuya herzaman user kazandırılacak seyler <SeveceN> dusuncelerini herzaman taktir etmi$imdir.. <SeveceN> ben warsa bi su alabilirmiyim susadim =)) <OkYaNuS> tşk ederim ![]() <OkYaNuS> tabiki ![]() <SeveceN> tesekkür ederim su gibi omrun olsun.. <SeveceN> su verenlerin cok olsun <OkYaNuS> saoLasın =) <OkYaNuS> founder , helper , dj , forumumuzda moderatör olarak beğendin kişileri söylermisin ? <SeveceN> Tabikidide.. <SeveceN> İlk Olarak aqraSiF Çok enerjili bir sekilde elinden geleni sergilemis sonrası Large Sagolsun el emegine saglık yapılması gereken butun hususlari yapmıs KuRSuN da iyi bi terformans sergilemis <SeveceN> bu arada senıde unutmamak gerekir sanada cok tesekkür ederim verdigin tum emekler icin.. <OkYaNuS> rica ederiz ![]() <OkYaNuS> SeveceN son olarak Sohbetederiz.com kullanıcılarına göndermek istedigin söz var mı ? <SeveceN> OkYaNuS Son Olarak Herkeze Verdigi Tum emekler İçin tesekkür ederim.. <SeveceN> biz Olan biten herseyın Farkındayız.. <SeveceN> Sana ve aqrasiF'ede sonsuz tesekkür ederim boyle guzel bir ropartaji benımle payla$ma dusuncesıne girdiginiz icin.. <SeveceN> ßa$arılarınızın dewamını dilerim.. <SeveceN> KeyiF'Li Sohßetler =) <OkYaNuS> o zmn bende aqResif ve benim adıma rica ederim diyorum ![]() <OkYaNuS> Değerli vaktini aldığım için özür diler ve bu güzel ropörtaj için teşekkür ederim SeveceN. <SeveceN> ßen tesekkur ederim OkYaNuS <SeveceN> birde bi sorum olucakti size. <OkYaNuS> tabiki buyur. <SeveceN> acaba bu röportaj Hangi kanalda yayınlanacak benı bilgilendirirmisiniz bakaylım nasıL cıkmısım dimi =)) <OkYaNuS> forumda yayınLıcam atınca söyLerim ![]() <SeveceN> zeki muren aßi veya abla oda bizi izlermi sence =) <OkYaNuS> izLer neden izLemesin =))))))))) Evet bir röportajın daha sonuna geldik bir daha ki röportajda görüşmek üzere. Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyoruz arkadaşlar. En kısa zamanda Yeni Röportajımızla Görüşmek üzere.. Konu OkYaNuS tarafından (01-07-2011 Saat 05:02 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| adminlerimizden, bir, network, röportaj, sevecen, site, yaptık, İle |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|