|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Süper Moderatör
|
[20:12] <04aqResif> Hoş geldiniz efendim
![]() [20:12] <02Dj|OkYaNuS> Hoş bulduk, hayırlı akşamlar ![]() [20:13] <04aqResif> Size söyleşi için davet gönderdiğimde seslenişimize sessiz kalmayıp ses verme nezaketinde bulunduğunuz için ayrıca teşekkür ederim. Bizi çok mutlu ettiniz ![]() [20:13] <02Dj|OkYaNuS> Rica ederim ne demek. Davete icabet etmek gerekir değil mi? Her zaman söylediğim gibi, insanlara değer verirseniz değer görürsünüz. Ben teşekkür ederim [20:15] <04aqResif> Dj|OkYaNuS kimdir diye sorsak size, bize Dj|OkYaNuS hakkında bilgi verebilir misiniz?tşkr ederim bu nazik hareketinizden dolayı ![]() [20:16] <02Dj|OkYaNuS> Yaklaşık 2 yılı aşkın süredir sadece İnternet radyolarında radyo programcılığı yapan sade biriyim ![]() [20:17] <02Dj|OkYaNuS> Programlarımda çaldığım Slow, türkü ve kulağa hoş gelen her türlü eseri, öykülerimle harmanlayarak insanlara farklı bir lezzet tattırma amacındayım. [20:18] <04aqResif> Bize de severek dinlemek düşüyor. Dj|OkYaNuS güne nasıl başlar ve nasıl bitirir? [20:18] <02Dj|OkYaNuS> Güne nasıl başlarsanız öyle devam eder. Elimden geldiğince güzel başlamaya ve çok iyi bir gün olacağına kendimi inandırmaya çalışırım. Gerisi zaten kendiliğinden gelir. Gün bitiminde yorgun olsam da, geriye dönüp baktığımda bu günümü de dolu yaşadığım ve yaşayabildiğim için Yüceler Yücesine şükrederim. Ve yarına yepyeni umutlarla başlayabilmek umuduyla o günü bitiririm. [20:20] <04aqResif> hafta sonları neler yapıyorsunuz nasıl değerlendiriyorsunuz? Yani hayatınızda ki bu koşturmaca da kendinize ait vakitleriniz oluyor mu ve nasıl değerlendiriyorsunuz? [20:21] <02Dj|OkYaNuS> Hafta sonları çalışıyorum. Eğer insanoğlu hayattaki işlere dalıp kendini hatırlamak için vakit bulmaya çalışsaydı inanın insanların yüzünü yıkamaya bile vakti olmazdı. [20:22] <04aqResif> Değerlendirebilenlerden oluruz inşallah. Sizin şiir seslendirdiğinizi biliyoruz. Şiirin hayatınızdaki önemi nedir? [20:23] <02Dj|OkYaNuS> Kimi insanlar duygularını yazarak, kimi konuşarak, kimi şarkı söyleyerek kimide şiir okuyarak belli eder. Bende genelde duygularımı özellikle duygusal anlamda hissettiklerimi şiirlerle ifade etmeye çalışan bir insanım. [20:26] <04aqResif> Çokta güzel seslendiriyorsunuz, peki yazdığınız şiiriniz var mı? [20:26] <02Dj|OkYaNuS> Önceden yazardım, seslendiremezdim. Şimdi ise yazmıyor seslendiriyorum. Artık uğruna şiir yazacağım kimse kalmadı! Çok sevdiğim bir şair derki, “sevda yitirilmiş bir cümledir şairin lügatin da.” Bulunmaz öyle kalem oynatmakla. O yüzden kalem oynatacak gücü bulamadığımdan, o gücü bulanların şiirlerine ses oluyorum artık. [20:30] <04aqResif> Dj|OkYaNuSun kitaplarla arası nasıldır? Hangi türden kitaplar ilginizi çeker? Var mıdır ekol olarak kabul ettiğiniz yazar veya yazarlar? [20:30] <02Dj|OkYaNuS> Kitap ne kadar çok okursanız o kadar çok faydasını görürsünüz. Çok iyidir aram kitaplarla. Genelde okuduğum kitaplar ise, yaşanmış olaylar veya güngörmüş insanların kaleminden dökülen kitaplardır. İnsan ömrü her şeyi bilmek için yetmez, başkalarını yasadıklarından tecrübelerinden faydalanmak gerekir. [20:32] <04aqResif> Peki, arkadaşlarınıza iç dünyanızı tamamen yansıtır mısınız yoksa herkese bilmezi gerektiği kadarını mı anlatırsınız? [20:33] <02Dj|OkYaNuS> Herkes bilmesi gerektiği kadar bilsin yeter. Adı üstünde İÇ DÜNYA. İçinizi bir siz bilin birde sizi yaratan. [20:34] <04aqResif> Dj|OkYaNuSun korkuları var mı, varsa bunlar nelerdir? [20:35] <02Dj|OkYaNuS> Evet var. Öteki taraftaki kendimden çok korkuyorum. Yani şu anlamda. “Her insan aya benzer, kimseye göstermedikleri karanlık bir yüzü mutlaka vardır” diye bir söz var.Kendimin o karanlık yüzünü görmekten nefsimle baş başa kalmaktan çok korkarım. [20:36] <04aqResif> Anlıyorum sizi. O büyük günde sevgili Peygamber efendimizin sancağı olan Liva-ul Hamd sancağı altında korunanlardan olmanızı diliyorum. Yavaş, yavaş sizin ilgi alanınıza geliyoruz. İnsanları insan olmanın dışında bütünleştiren en önemli olgulardan biri de müzik. Ne tür müzikler dinler Dj|oKyANuS? [20:36] <02Dj|OkYaNuS> Slow, türkü, ezgi, ilahi ve fon müzikleri. Bir ara arabesk takılırdım ![]() [20:38] <04aqResif> Medya sektöründe radyocu olarak bulunmaktasınız ve hatırı sayılır dinleyici kitleniz bulunmakta. Sohbetimize Medya üzerinden devam edelim mi ne dersiniz? [20:39] <02Dj|OkYaNuS> ![]() ![]() [20:39] <02Dj|OkYaNuS> Tabi ki seve, seve. (Aslında medya sektörünün bende haberi yok ama neyse )[20:40] <04aqResif> Bizim sizden haberimiz var efendim Radyo ile tanışmanız nasıl gerçekleşti? ![]() ![]() [20:41] <02Dj|OkYaNuS> İş hayatına ilk günlerde İnternette soru cevap kanalında gezerken bir radyo dinliyordum sürekli. DJ'in bir gün acil işi çıktı. Benden rica etti programı yükletti, şarkıları attı. Birkaç kez daha böyle devretti. Ertesi gün işyerine bir mikrofon aldım gizli, gizli konuşmaya başladım. İlk anonsumda kâğıttan okuduğumu hatırladıkça hala gülüyorum. [20:41] <02Dj|OkYaNuS> DDDDDDUnutamadığınız radyo anınız var mı, varsa bizimle paylaşır mısınız? [20:44] <04aqResif> Unutamadığınız radyo anınız var mı, varsa bizimle paylaşır mısınız? [20:45] <02Dj|OkYaNuS> Mikrofonu Açık unuttuğum bir an vardı. Ama ne siz sorun nede ben söyleyeyim ![]() [20:45] <04aqResif> zuha hey allam ![]() [20:45] <02Dj|OkYaNuS> : D![]() ![]() [20:45] <04aqResif> Ne acı. Söyleşimizin sonuna geldik. Size veda etmeden önce Dj|oKyANuSun Radyo dünyasında ileriye dönük projeleri var mı? Ben merak ediyorum ve benim gibi merak eden sevenlerinizin de olduğunu düşünüyorum. Sizi olduğunuz yerden çok daha iyi yerlerde görmek istiyorlar, istiyoruz ![]() [20:47] <02Dj|OkYaNuS> Programlarımı sonlandırırken söylediğim gibi bu güzel söyleşiyi de tamamlarken aynı şeyleri söyleyeceğim. “Her güzelliğin mutlaka bir sonu vardır” der Dj|OkYaNuS.Önemli olan bu güzellikleri tadında yaşamak, yaşayabilmek ve yaşatmaktır. [20:48] <04aqResif>Değerli zamanınızı ayırıp bizimle söyleşi yapma nezaketinde bulunduğunuz için teşekkür ederim. [20:48] <04aqResif> Hayırlı akşamlar ![]() [20:49] <02Dj|OkYaNuS> Ben teşekkür ederim keyifli söyleşi için [20:49] <04aqResif> He yeni yıLında kutLu oLa qusucux =) mCx [20:49] <04aqResif> =) [20:49] <02Dj|OkYaNuS> Söyleşiyi okuyacak tüm dostlarımızı sevgi ile selamlıyorum. Tüm güzellikler sizlerle olsun. [20:50] <04aqResif> ßitti ßea ![]() [20:50] <04aqResif> Çok resmi oldu [20:51] <02Dj|OkYaNuS> heeee: ![]() ![]() [20:51] <04aqResif> zuhaaaa [20:51] <04aqResif> nan Dj|OkYaNuS unutmadan yeni yıLLa iLqiLi mesajın warmı ßeßeqK? [20:51] <02Dj|OkYaNuS> napalım olm ![]() ![]() [20:51] <02Dj|OkYaNuS> D DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD[20:55] <02Dj|OkYaNuS> 2011 yeni yılının sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatmasını diliyorum. Yeni yılınız kutlu olsun. [20:55] <02Dj|OkYaNuS> Hayırlı Akşamlar, Sevgiler ![]() [20:55] <02Dj|OkYaNuS> bitti nannn [20:56] <04aqResif> seninde yıLın mının KutLu oLsun mutLu oLsun sewiore seni mCx ßß ii yayınLar...
Konu aqResif tarafından (12-30-2010 Saat 06:06 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| okyanusu, tanıyalım |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|